112 Acil Sağlık Ekiplerimiz 7/24 Kar Kış Demeden Halkımıza Hizmet Etmek İçin Çalışmaktadır.
29 Ocak 2024

• Musism

Bulanık 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ekibimiz Yokuşbaşı köyünde 42 yaşında şikayetleri olan hasta için çıkış yapmış ve vakaya kepçe operatörünün desteği ile uzun uğraşlar sonunda ulaşmış olup hastanın ilk müdahalesi yapılarak Bulanık Devlet Hastanesi'ne nakli sağlanmıştır.

• Musism

Malazgirt ilçemize bağlı Dolabaş köyünde genel durum bozukluğu olan 40 yaşında erkek hasta Malazgirt 1 Nolu ekibimizin uzun uğraşları sonucu Malazgirt Devlet Hastanesi'ne nakledilmiştir

• Musism

Bulanık 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ekibimiz Rüstem Gedik köyünde 75 yaş genel durum bozukluğu olan hasta için çıkış yapmış ve hastaya ulaşarak ilk müdahalesinin ardından Bulanık Devlet Hastanesi'ne naklini sağlamıştır.