T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Muş İl Sağlık Müdürlüğü

Muş İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Muş’ta 2019 yılının ilk dakikalarında 6 bebek Muş Devlet Hastanesinde dünyaya geldi.

Güncelleme Tarihi: 01/01/2019

Muş Devlet Hastanesi’nde Fatih-Gülten Özmen, Ömer-Nabile Fidan, Ferhat-Rojda Vural, Barış-Meşe Aydın, Mehmet Nasir-Müşerref Alkan ve Murat-Caize Salum çiftlerinin yeni yılın ilk dakikalarında birer erkek bebekleri oldu.

Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz, aileleri hastanede ziyaret ederek dünyaya “merhaba” diyen bebeklere çeyrek altın taktı.

Gündüzöz, aileleri tebrik ederek, çocuklarının vatana, millete hayırlı evlatlar olması temennisinde bulundu.

Vali Gündüzöz daha sonra yeni yılın ilk bebeklerinden birinin babası olan ve Burdur’da bulunan Ferhat Vural’ı telefonla arayarak tebrik etti.

Gündüzöz, görüşmenin ardından Ferhat ve Rojda Vural çiftinin bebeğine “Tahir” adını koydu.

• 2019 ilk_bebekleri.jpg
  • 2019 ilk_bebekleri-1.png