T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Muş İl Sağlık Müdürlüğü

Muş İl Sağlık Müdürlüğü

Valimiz Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ, İl Sağlık Müdürlüğünden brifing aldı.

Güncelleme Tarihi: 23/11/2018

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN, VALİMİZ DOÇ. DR. İLKER GÜNDÜZÖZ BRİFİNG ALDI

Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına İl Sağlık Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Abdulkadir Okay,  İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bahattin Bayar, Personel Destek Hizmetleri Başkanı Osman Avcı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Abdurrahman Özden, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Kenan Akpolat, Personel Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Burhan Yaman, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Seyfettin Söylemez, Sağlık Hizmetleri Uzmanı Hikmet Gövercin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Uzmanları Ayşe Mergen ve Kahraman Öncel, Personel Sorumlusu Uzman Suphi Karataş, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gürkan Danışan, Devlet Hastanesi Müdürü Oktay Turan ile Bilgi İşlem Şube Müdürü Mehmet Sağlık katıldı.

Yapılan bilgilendirme toplantısında, Vali Gündüzöz’e; il genelinde sağlık kurumu sayıları ve mevcut durum hakkında bilgi sunuldu.

Toplantının ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü adına Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’e günün anısına hediye takdim etti.